SolaX Power Network Technology (Zhejiang) Co.,Ltd.
SolaX Power Network Technology (Zhejiang) Co.,Ltd.
SVENSKA (GLOBAL)

Integritetspolicy

Försäljningsvolym , Ltd. och dess dotterbolag (kollektivt, "SolaX Power", "vi", "oss" och "vårt") respekterar din integritet. Läs följande för att få mer information om vår sekretesspolicy ("denna policy") innan du lämnar dina personuppgifter. Denna policy gäller SolaX Powers webbplatser, produkter och tjänster som visar eller tillhandahåller länkar till denna policy.


Denna policy beskriver hur SolaX Power behandlar dina personuppgifter, men den kanske inte tar upp alla tänkbara databehandlingsscenarier. SolaX Power kan informera dig om produkt- eller tjänstspecifik datainsamling genom kompletterande riktlinjer eller meddelanden före insamling.


Denna policy beskriver:

  1. Hur vi samlar in och använder dina personuppgifter

  2. Cookies och liknande teknologier

  3. Hur vi lämnar ut personuppgifter

  4. Hur du får åtkomst till och styr dina personuppgifter

  5. Hur vi skyddar dina personuppgifter

  6. Hur vi behandlar barns personuppgifter

  7. Tredjepartsleverantörer och deras tjänster

  8. Internationella överföringar av dina personuppgifter

  9. Uppdateringar av denna policy

  10. Hur du kontaktar oss?


Hur vi samlar in och använder dina personuppgifter


1.1 Hur vi samlar in dina personuppgifter?


Personuppgifter avses alla uppgifter som, antingen i sig själv eller tillsammans med andra uppgifter, kan användas för att identifiera en fysisk person. Genom att använda SolaX Power-produkter eller tjänster kan du behöva lämna personuppgifter. Dessa personuppgifter kan vara olika beroende på olika produkter eller tjänster. I vissa fall kan du välja att inte lämna ut dina personuppgifter till SolaX Power. Dock, Att inte förse SolaX Power med vissa uppgifter kan innebära att vi inte kan förse dig med vissa produkter eller tjänster eller svara på en fråga som du tagit upp. SolaX Power kommer endast att använda dina personuppgifter för syftet med denna policy.


1.1.1 Du förser oss direkt med sådana uppgifter

  • Kontoinformation. När du registrerar SolaX Power-konto kan du behöva ange namn, konto, lösenord, e-post och telefonnummer etc.

  • Kontaktuppgifter. När du kontaktar oss för stöd och förslag, deltar du på vårt online-/offline-evenemang, prenumerera på vår marknadsföringsanmälan (Vi kommer inte att göra kundporträtt och bara skicka meddelande till dig med ditt godkännande. Ditt namn kan användas vid kontakt. Du kan välja ut när som helst), du kan ange ditt namn, ditt företagsnamn, titel, e-post och telefonnummer, etc.


1.1.2 Skaffa data när du interagerar med oss eller använder våra produkter och tjänster

  • Produkter och nätverksinformation. Vi kan samla in dina produktuppgifter, e. g. enhetens plats, Longitud & Latitud, enhetstyp eller enhetsnamn, enhetens SN, enhets-ID, fast programversion, språk etc.

  • Användarens SIM-kort-relaterade sakkortnummer, IC-kort ID, International Mobile Abonner ID, och ladda transaktionsregister (inklusive köparens inloggningskonto, ordernummer, ordertitel, orderbelopp, betalningsmetod osv.) använda GPRS-modulen. Handelstid och annan relevant information. Ovanstående uppgifter om laddning kommer att raderas automatiskt 6 månader efter transaktionens start.

  • Interaktionsinformation. Du kan ge oss dina personuppgifter när du interagerar med oss genom att använda vår webbplats, produkt och tjänst, e. g. innehållet i de meddelanden du skickar till oss, till exempel den information om frågor du tillhandahåller, eller de frågor eller information som du tillhandahåller för kundservice.

  • Enhetslogg. När du använder våra produkter och tjänster för att kontrollera vårt innehåll samlar vi automatiskt in den nödvändiga loggen, e. g. Serverinloggningstid, händelse (e. g. fel, krasch, omstart, uppdatering), etc.


1.1.3 Inhämta uppgifter från offentliga och kommersiella källor från tredje part.

I enlighet med lag tillåten kan vi också få icke-personligt identifierbar information (icke-PII) från offentliga och kommersiella tredjepartskällor. som skaffa karta från Google Map, och väderförhållande från Qweather etc.. Icke-PII är information som inte kan användas för att identifiera en viss individ. Exempelvis köpa statistik från andra företag för att stödja våra tjänster.

SolaX Power kommer att samla in statistiska uppgifter, t.ex. antalet besök på sin webbplats. Vi samlar in dessa data för att förstå hur användare använder våra webbplatser, produkter, och tjänster så att vi kan förbättra våra tjänster och bättre tillfredsställa dina behov. SolaX Power kan samla in, använda, behandla, överföra eller lämna ut andra ändamål efter eget gottfinnande.

Vi kommer att sträva efter att isolera dina personuppgifter från icke-PII och se till att de två typerna av uppgifter används separat. Om personuppgifter finns kambDen kommer fortfarande att behandlas som personuppgifter under behandlingen.


1.2 Hur vi använder dina personuppgifter?


Vi kan använda dina personuppgifter för följande ändamål:

  • Skapar konto. Vi skapar ett konto för vilka som är intresserade av våra produkter och tjänster. Detta konto kan vara din identitet för att logga in våra produkter och tjänster. Vi kan också skicka din viktiga information via detta konto.

  • Besvara din begäran. När du besöker vår webbplats, delta i vårt online-/offline-evenemang och frågar om tjänster (e. g. Specifikationer för produkter och tjänster, marknadsföringsmaterial osv.) och alla produkter.

  • Kontakta dig med ditt samtycke; skicka information om produkter och tjänster som kan intressera dig; inbjuda dig att delta i SolaX Power-verksamhet (inklusive reklamverksamhet), marknadsundersökningar eller tillfredsställelseundersökningar; eller skicka marknadsinformation till dig. Du kan välja ut genom att inaktivera avtalet på programvara eller skicka e-post till info@solaxpower.com.

  • Övriga:

    • Felsökning för din feedback felrapport.

    • För att skydda produkter, service och kunders säkerhet, förbättra vår bedrägeribekämpningsplan.

    • Att följa lokal lag, branschstandard eller vår policy.


Datakategorier

Beskrivning

Ändamål

Kontaktinformation

Ditt namn, e-post, CC e-post, telefonnummer, adress, postnummer, land, företagsnamn, titel, etc.

För att kommunicera med dig, behandla din begäran, efter försäljning, återställning av lösenord, radera konto, garanti bindning, skapa konto. Med ditt samtycke skickar du information om produkter, tjänster och marknadsföringsinformation.

Kontoinformation

Kontonamn, lösenord för konto

Återställ lösenord, ändra kontonnamn

Kommunikation eller interaktioner

Dina förfrågningar om information, samtal, e-post eller personligen kommunikation, turer, nyhetsbrev, etc.

För att kommunicera med dig, bekräfta att du är berättigad och få dina problem och förslag.

Information om nätverksverksamheten

Din enhetsmodell, webbläsartyp, operativsystem, region, IP-adress, bildtaggar, cookier

Optimera webbplats och app prestanda, baserat på antingen ditt samtycke, vårt avtal med dig och/eller våra legitima intressen av att förbättra användarupplevelsen och säkerhet

Enhetsinformation

Enhetens latitud och longitud (placering), SIM-information, anordningstyp, enhetsnamn, anordningsdelnummer, anordningsnummer, anordnings-ID, fast programversion, språk. m.m.


För kartplaceringsfunktion. SIM-kortsladdning, paketförfrågan, trafikförfrågan och balansförfrågan. Enhetsstatus och webbplats statistik, för att tillhandahålla fjärrkontrollinformation och kontroll, garantibindning, APP lokal inloggning, förbättra produkter och tjänster.

Enhetslogg

Server besök tid, protokoll, enhetsinformation(typ, SN, etc.)

Se till att produkter och tjänster fungerar ordentligt. Hitta felaktigt problem.

Valutatyp:

Valutatyp som används lokalt

Att visa ekonominyttan på klientprogram.

Tidszon:

Anläggningstidszonen

Beräkna anläggningen lokal tid, få solstrålning att få systemet att fungera ordentligt.

Systemstorlek

Kraftstorlek i anläggningssystemet

För att visa växtinformation på klientprogram, få användarna bättre veta hur anläggningen fungerar.


Om du inte vill få dessa typer av information kan du välja ut när som helst.


Datamyndighet(om du godkänner det i SolaxCloud)


Datatyp

Objekt

Tillträde

Redigera

Ta bort den...

Slutanvändaruppgifter

E- post@ info: whatsthis

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

Slutanvändare,Agent,Kundtjänster

Slutanvändare,Agent,Kundtjänster

Namn

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

Slutanvändare,Agent,Kundtjänster

Slutanvändare,Agent,Kundtjänster

Telefonen

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

Slutanvändare,Agent,Kundtjänster

Slutanvändare,Agent,Kundtjänster

Plats (längd, bredvid)

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

Slutanvändare,AgKundtjänst.

Slutanvändare,Agent,Kundtjänster

Tidszonen

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

Slutanvändare,Agent,Kundtjänster

Konton

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

Slutanvändare

Slutanvändare,Agent,Kundtjänster

Lösenord

/

Slutanvändare

Slutanvändare,Agent,Kundtjänster

Adress

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

Slutanvändare, Kundtjänster

Slutanvändare,Agent,Kundtjänster

Postnummer

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

Slutanvändare, Kundtjänster

Slutanvändare,Agent,Kundtjänster

Valutaenhet

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

Land

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

Tull

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

IP- adress

Kundtjänster

/

/

Installationsdata

E- post@ info: whatsthis

Agent, Installatör, Kundtjänster

Agent, Installatör, Kundtjänster

Agent, Installatör, Kundtjänster

Namn

Agent, Installatör, Kundtjänster

Agent, Installatör, Kundtjänster

Agent, Installatör, Kundtjänster

Företagsnamn

Agent, Installatör, Kundtjänster

Agent, Installatör, Kundtjänster

Agent, Installatör, Kundtjänster

Telefonen

Agent, Installatör, Kundtjänster

Agent, Installatör, Kundtjänster

Agent, Installatör, Kundtjänster

Land

Agent, Installatör, Kundtjänster

Agent, Installatör, Kundtjänster

Agent, Installatör, Kundtjänster

Adress

Agent, Installatör, Kundtjänster

Agent, Installatör, Kundtjänster

Agent, Installatör, Kundtjänster

IP- adress

Kundtjänster

/

/

Konton

Agent, Installatör, Kundtjänster

Agent, Installatör, Kundtjänster

Agent, kundtjänster

Lösenord

/

Installerare

Agent, kundtjänster

Agentuppgifter

E- post@ info: whatsthis

Agent, kundtjänster

Agent, kundtjänster

Agent, kundtjänster

Namn

Agent, kundtjänster

Agent, kundtjänster

Agent, kundtjänster

Företagsnamn

Agent, kundtjänster

Agent, kundtjänster

Agent, kundtjänster

Land

Agent, kundtjänster

Agent, kundtjänster

Agent, kundtjänster

Adress

Agent, kundtjänster

Agent, kundtjänster

Agent, kundtjänster

IP- adress

Kundtjänster

/

/

Telefonen

Agent, kundtjänster

Agent, kundtjänster

Agent, kundtjänster

Konton

Agent, kundtjänster

Agent, kundtjänster

Agent, kundtjänster

Lösenord

/

Agent

Agent, kundtjänster

Enhetsdata

Inverter SN

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

/

Slutanvändare, Kundtjänster

Nätverksmodul SN

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

/

Slutanvändare, Kundtjänster

Förbrukad kraft

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

Kundtjänster

Slutanvändare, Kundtjänster

Genererad effekt

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

KundtjänsterSkend

Slutanvändare, Kundtjänster

Utökad garantikod.

Slutanvändare, Kundtjänster

/

Slutanvändare, Kundtjänster

Promo-kod

Slutanvändare, Kundtjänster

/

Slutanvändare, Kundtjänster

Batteri SN

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

/

Slutanvändare, Kundtjänster

Utnyttjad tid

Slutanvändare, Kundtjänster

Slutanvändare, Kundtjänster

Slutanvändare, Kundtjänster

PV-tillverkning

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

Slutanvändare, Kundtjänster

Modell för solceller

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

Slutanvändare,Agent,Installer,Kundtjänster

Slutanvändare, Kundtjänster


Slutanvändning kan be installatör/agent/tillverkare att ta bort kontot, all kontoinformation, Kontaktuppgifter och förhållandet mellan konto och anläggning/anläggning kommer att tas bort. Detta sker normalt inom 3 arbetsdagar.

Installatören kan be agent/tillverkning att ta bort kontot, all kontoinformation och kontaktinformation kommer att tas bort.

Agent kan be tillverkaren att radera kontot, all kontoinformation och kontaktinformation kommer att tas bort.


2. Cookies och liknande teknologier


2.1 Cookier


För att säkerställa att vår webbplats fungerar korrekt, Vi kan ibland placera en liten bit data som kallas cookie på din dator eller mobila enhet. En cookie är en textfil som lagras av en webbserver på en dator eller mobil enhet. Innehållet i en cookie kan endast hämtas eller läsas av den server som skapar cookien. Texten i en cookie består ofta av identifierare, webbplatsnamn och några nummer och tecken. Cookies är unika för de webbläsare eller mobilapplikationer du använder, och göra det möjligt för webbplatser att lagra data som dina inställningar eller objekt i din kundvagn.

Liksom många andra webbplatser eller Internetleverantörer använder SolaX Power cookies för att förbättra användarupplevelsen. Sessionscookies raderas efter varje besök, medan bestående cookies förblir på plats vid flera besök. Cookies gör det möjligt för webbplatser att komma ihåg dina inställningar såsom språk, teckenstorlek på datorn eller mobilenheten, eller andra webbläsareinställningar. Detta innebär att en användare inte behöver återställa inställningar för varje besök. Tvärtom, om cookies inte används, kommer webbplatserna att behandla dig som en ny besökare varje gång du laddar en webbsida. Till exempel, om du omdirigeras till en annan webbsida från en webbplats du redan är inloggad på och återvänder sedan till den ursprungliga webbplatsen, Den kommer inte att känna igen dig och du måste logga in igen.

SolaX Power kommer inte att använda cookies för något ändamål som inte anges i denna policy. Du kan hantera eller radera cookies baserat på dina egna preferenser. För mer information, besök.OmCookies.org. Du kan rensa alla cookies som lagras på din dator, och de flesta webbläsare ger möjligheten att blockera cookies. Men genom att göra det måste du ändra användarinställningar varje gång du besöker vår webbplats. Ta reda på hur du hanterar cookieinställningar för din webbläsare här:
Internet ExplorerName
Google ChromeName
Mozilla Firefox
Safari
Operan

2.2 Webbeacons och bildtaggar


Förutom cookies kan vi också använda andra liknande teknologier på våra webbplatser såsom webbeacons och pixeltaggar. Till exempel, när du får ett mail från SolaX Power, den kan innehålla en webbadress som länkar till en webbsida för SolaX Power. Om du klickar på länken kommer SolaX Power att spåra ditt besök för att hjälpa oss att analysera våra produkter och tjänster för förbättring. Inga personuppgifter kommer att samlas in. En webbeacon är en transparent grafisk bild inbäddad på en webbplats eller i ett e-postmeddelande. Vi använder pixeltaggar i e-post för att ta reda på om ett e-post har öppnats. Du kan avboka SolaX Power-sändlistan när som helst om du inte vill bli spårad på detta sätt.

Genom att använda vår webbplats samtycker du till användning av cookies, webbeacons och pixeltaggar som beskrivs ovan.


3. Hur vi lämnar ut personuppgifter


SolaX Power delar dina personuppgifter med andra partners, som beskrivs i denna policy, när tjänster tillhandahålls av partners auktoriserade av SolaX Power. Till exempel när du frågar efter installationOch underhållstjänst kommer vi att dela dina personuppgifter med SolaX Power auktoriserade installatörer för att tillhandahålla tjänster. Dessutom kan vi som ett globalt företag dela personuppgifter med SolaX Power dotterbolag och dotterbolag.

Att följa tillämpliga lagar eller svara på giltiga rättsliga förfaranden, SolaX Power kan också lämna ut dina personuppgifter till brottsbekämpande eller andra myndigheter. Om SolaX Power är involverad i en omstrukturering, en fusion och förvärv, eller en konkurs- eller likvidationsmål i en viss jurisdiktion, kan dina personuppgifter lämnas ut i samband med transaktionen. SolaX Power kan också lämna ut dina uppgifter när det är lämpligt, till exempel för att utföra villkor och villkor, när vi anser att offentliggörande är nödvändigt eller lämpligt för att förhindra fysisk skada eller ekonomisk förlust, eller när det gäller en utredning av misstänkt eller faktisk olaglig verksamhet.


4. Hur du får åtkomst till och styr dina personuppgifter


Det är ditt ansvar att se till att alla personuppgifter som lämnas in till SolaX Power är korrekta. SolaX Power är dedikerad till att upprätthålla personuppgifternas exakthet och fullständighet och hålla uppgifterna uppdaterade.

I den utsträckning som krävs enligt tillämplig lag kan du (i) ha rätt att få tillgång till vissa personuppgifter som vi upprätthåller om dig, (ii) begära att vi uppdaterar eller korrigerar felaktigheter i dessa uppgifter, (iii) invändningar eller begränsar till vår användning av dina personuppgifter, och iv) Be oss att radera dina personuppgifter från vår databas. För att utöva dessa rättigheterKlicka här.Att ge din feedback online. Din skriftliga begäran kan krävas för säkerheten. Vi kan avslå begäran om vi har rimliga skäl att tro att begäran är bedräglig. omöjligt eller kan äventyra andras privatliv.

Om det är tillåtet enligt tillämpliga lagar, har du rätt att återkalla ditt samtycke när som helst när SolaX Power behandlar dina personuppgifter baserat på ditt samtycke. Återkallelse påverkar dock inte legitimiteten och effektiviteten i hur vi behandlar dina personuppgifter baserat på ditt samtycke innan återkallandet görs. Inte heller påverkar det någon databehandling baserad på annan motivering än ditt samtycke.

Om du anser att det sätt på vilket vi behandlar dina personuppgifter inte överensstämmer med tillämpliga dataskyddslagar, kan du kontakta den behöriga dataskyddsmyndigheten.


5. Hur vi skyddar och behåller dina personuppgifter


Säkerheten för dina personuppgifter är viktig för oss. Vi använder lämpliga fysiska, lednings- och tekniska åtgärder för att skydda dina personuppgifter från obehörig åtkomst, utlämnande, användning, Modifiering, skada eller förlust. Exempelvis använder vi kryptografisk teknik för data konfidentialitet, skyddsmekanismer för att förhindra attacker, och åtkomstkontrollmekanismer för att endast tillåta auktoriserad åtkomst till dina personuppgifter. Vi tillhandahåller även utbildning om säkerhet och integritetsskydd för anställda för att öka deras medvetenhet om skydd av personuppgifter. SolaX Power har åtagit sig att skydda dina personuppgifter. Observera dock att ingen säkerhetsåtgärd är perfekt.

För användare i Europa kommer dina personuppgifter att behandlas och lagras i Aliyun-servern från Alibaba i Frankfurt, Tyskland. Vi bygger isolering från varje internationell server för din datasäkerhet. Vi behåller dina personuppgifter inte längre än vad som är nödvändigt för de syften som anges i denna policy. Om inte annat krävs eller tillåts att lagstiftningen förlängs kvarvarande period. Datalagringsperioden kan variera med scenario, produkt och service. De standarder som SolaX Power använder för att bestämma retentionsperioden är följande: Den tid som krävs för att bevara personuppgifter för att uppfylla affärsmässiga ändamål, inbegripet tillhandahållande av produkter och tjänster, upprättande av motsvarande transaktions- och affärsregister. kontrollera och förbättra produkters och tjänsters prestanda och kvalitet, säkerställa system och produkters säkerhet. Och tjänster; hantering av eventuella användarfrågor eller klagomål och lokalisering av problem. om användaren går med på en längre hållbarhetsperiod och huruvida lagarna, avtal, och andra likvärdigheter har särskilda krav för lagring av data etc. Vi kommer att behålla din registreringsinformation så länge ditt konto är nödvändigt för tillhandahållande av tjänster. Du kan välja att avregistrera ditt konto. När du avregistrerar ditt konto kommer vi att sluta förse dig med produkter och tjänster via ditt konto och radera dina relevanta personuppgifter. förutsatt att strykning inte på annat sätt föreskrivs i särskilda rättsliga krav.


6. Hur vi behandlar barns personuppgifter


Våra webbplatser, produkter och tjänster är främst avsedda för vuxna och kan endast användas av personer i laglig ålder. Vi tillhandahåller inte service till minderåriga eller samlar in data från minderåriga, och vi kräver att användare inte tillhandahåller någon person.Uppgifter om minderåriga. Om vi av misstag samlar in ett barns personuppgifter kommer vi att försöka radera uppgifterna så snart som möjligt.


7. Tredjepartsleverantörer och deras tjänster


För att säkerställa en positiv användarupplevelse, du kan få innehåll eller webblänkar från andra tredje part än SolaX Power och dess partners (”tredje parter”). SolaX Power har inte rätt att kontrollera sådana tredje part, men du kan välja om du ska använda länkarna, Visa innehållet och/eller tillgång till de produkter eller tjänster som tillhandahålls av tredje part.

SolaX Power kan inte kontrollera integritetspraxis och dataskyddspolicy för tredje part som inte omfattas av denna policy. När du skickar in personuppgifter till en sådan tredje part, läs och hänvisa till tredje parts integritetsskyddspolicy.


8. Internationella överföringar av dina personuppgifter


Som ett globalt företag dina personuppgifter som samlats in av SolaX Power kan behandlas eller nås i det land/region där du använder våra produkter och tjänster eller i andra länder/regioner Om SolaX Power eller dess dotterbolag, Dotterbolag, tjänsteleverantörer eller affärspartner har en närvaro. Dessa jurisdiktioner kan ha olika dataskyddslagar. Under sådana omständigheter kommer SolaX Power att vidta åtgärder för att säkerställa att uppgifter behandlas enligt kraven i denna policy och tillämpliga lagar, vilket inbegriper när den registrerades personuppgifter överförs från EU till ett land eller en region som av EU-kommissionen har erkänts ha en annons Tillräcklig dataskyddsnivå. Vi kan använda en rad rättsliga mekanismer, såsom undertecknande av standardavtalsklausuler som godkänts av EU-kommissionen, Erhålla samtycke till gränsöverskridande överföring av en registrerad i EU, eller genomföra säkerhetsåtgärder som anonymisering av personuppgifter före gränsöverskridande dataöverföring. Du kan det.Klicka här.Att få en kopia av EU:s standardavtalsklausuler.


9. Uppdateringar till denna policy


SolaX Power förbehåller sig rätten att när som helst uppdatera eller ändra denna policy. Vi kommer att släppa den senaste sekretesspolicyn på denna sida för eventuella ändringar. Om större förändringar görs i sekretesspolicyn kan vi till exempel meddela dig via olika kanaler, posta ett meddelande på vår webbplats eller skicka dig direkt meddelande.


10. Hur du kontaktar oss?


Om du har några sekretess-klagomål eller problem, och vill kontakta SolaX Power, var vänlig.Klicka här.. Normalt svarar vi inom 15 dagar.